Відома аргентинська актриса, співачка і фотомодель Луїсана Лопілато, яка прославилася завдяки ролі Мії Колуччі в популярному телесеріалі "Буремний шлях", знову порадувала своїх шанувальників фотографіями на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

У соцмережі за її життям стежать понад 5,7 мільйонів шанувальників. 34-річна зірка серіалу, який виходив на телеекрани всього світу з 2002 по 2003 роки, вирушила в подорож.

"Я прощаюся з Хухуєм (провінція в північно-західній частині Аргентини, на кордоні з Чилі і Болівією), повним любові і прекрасної енергії від усіх людей, які прийняли нас як частину своєї сім'ї. Спасибі за всі ці картинки, які я беру з собою в серце», - підписала вона знімки.

Скрін, Instagram Луїсана Лопілато
Скрін, Instagram Луїсана Лопілато

Скрін, Instagram Луїсана Лопілато
Скрін, Instagram Луїсана Лопілато

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Скрін, Instagram Луїсана Лопілато
Скрін, Instagram Луїсана Лопілато

На фото Луїсана Лопілато позує на тлі водоспадів, пустелі і водойм рідної країни.

"Hermosos paisajes y hermosa vos Lu (красиві пейзажі і красива ти, Лу), "La Argentina más bella!!! (Найкрасивіша Аргентина!!!)», «Hermoso nuestro país!! Muy buenas fotos!! (Прекрасна наша країна!! Дуже хороші фотки !!)», - захоплюються читачі сторінки.

Скрін, Instagram Луїсана Лопілато
Скрін, Instagram Луїсана Лопілато

"Que increíble tus fotos, lo hermoso que es Argentina (як неймовірно твої фотографії, як прекрасна Аргентина)», - додають інші.

Нагадаємо, зірка "жіночого кварталу" Марта Адамчук перетворилася на голлівудську диву: "Розкішний". Зірка підкорила серця фанатів серією розкішних чорно-білих фото.

Як повідомляв портал " Знай.ua", гумористична актриса Катя Нікітіна з "жіночого кварталу" "вляпалася" через Лесю Нікітюк: "що ти твориш?". Катя Нікітіна з "жіночого кварталу" показала цікавий момент.

Також " Знай.ua" писав, Оля Цибульська оселилася з трьома чоловіками, а Вікторія Булітко - з Арсеном Мірзояном: зірки поділилися своїми секретами. Українські зірки, зокрема телеведучий Олександр Педан, поділилися своїми секретами