Зовсім недавно відбулося відкриття музичного фестивалю Astroworld в Х'юстоні, штат Техас.

Цей захід створено відомим репером Тревісом Скотом і проводиться з 2018 року. Однак повернення музиканта на сцену, після довгої відсутності, сталося досить поганим. Все через те, що заходи зібрало 50 тисяч осіб, які влаштували тисняву біля сцени. В результаті постраждали понад 300 глядачів, 11 осіб доставлені в лікарні, мінімум 8 - загинули, один з них десятирічний хлопчик.

Тревіс Скотт, фото: Instagram
Тревіс Скотт, фото: Instagram

"Натовп почав притискатися до краю сцени", за даними офіційних осіб, о дев'ятій годині вечора. Начальник пожежної охорони Х'юстона Самуель Пенья на пресконференції заявив, що такі дії натовпу викликали паніку і згодом стали причиною множинних травм.

"За нашими даними, сьогодні ввечері було зареєстровано принаймні вісім підтверджених смертельних випадків і безліч людей були поранені", - додав він.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Причину смерті підтвердять лише після розтину загиблих.

Тревіс Скот, будучи на сцені, кілька разів зупиняв виступ, бо бачив фанатів і те, як вони втрачали свідомість. Старший чиновник округу Харріс Ліна Ідальго назвала відкриття заходу "трагічною ніччю".

Другий день фестивалю був скасований.

Оновлено: наймолодшою жертвою став 14-річний підліток. Той 10-річний хлопчик, про якого ми писали раніше, знаходиться в лікарні в критичному стані.

Нагадаємо, українці окупували поліклініки, щоб вакцинуватися перед "червоною" зоною: чекали все літо, щоб заражатися в чергах

Як повідомляв Знай.ua, захист природи або гаманця? Українці з секонд-хендами б'ють рекорди і стали наймоднішими в Європі

Також Знай.ua писав, у київському супермаркеті чоловік накинувся на дівчинку на очах у покупців: "На нуль множу"