Ксенія Мішина повідомила про те, що в дитинстві мріяла стати моделлю. Відповідне відео з'явилося на ютуб-порталі Світське життя.

Відомий український виконавець, переможець " Х-Фактора "і учасник популярного проекту" Танці з зірками " Mеlovin покинув шоу, проте дуже скоро знайшов, чим зайнятися.

Артист став репортером неділі у Світському житті з Катериною Осадчою.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Зокрема, Меловін взяв інтерв'ю у відомої актриси і головної героїні шоу "Холостячка" Ксенії Мішиної. Зокрема він звернув увагу на туфлі на високих підборах у Ксенії Мішиної. Актриса зазначила, що хотіла себе побалувати, тому придбала Елітний аксесуар "Версаче".

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Українська актриса зазначила, що високий каблук на туфлях робить її високою як ніколи.

"Я не знаю, скільки тут сантиметрів, але я ніколи не була такою високою. Ну, тобто мені навіть подобається. Я колись в дитинстві мріяла стати моделлю, але мені завжди не вистачало росту для цього", - повідомила вона.

Раніше ми писали про те, що Ксенія Мішина після примирення з Олександром Еллертом видала все, що її бісить: "Сказала стоп"

Нагадаємо, що "Кріпосна" повертається і змусить українців затамувати подих: "Андрій Жадан живий?"

Як повідомляв Знай.uа, Ксенія Мішина після примирення з Олександром Еллертом заговорила про ринкові відносини: "це може тебе вбити...". Артистка в черговий раз торкнулася важливу тему взаємин між людьми.