Співак Володимир Дантес разом з Олексієм Дурнєвим зняли нове шоу «Пожежа», в якому відповіли на найбільш хвилюючі питання фанатів.

У першому випуску Олексій Дурнєв і Володимир Дантес відповіли на гарячі питання передплатників про С*ксе і відносинах. Чи можливий інтим по дружбі, як Дантес і Надя Дорофєєва ведуть сімейний бюджет?

Інтим по дружбі

Дантес впевнений, що дружба і інтим – речі несумісні в принципі.

"Це класна штука до певного моменту. Поки Або ти, або вона не закохується. Це круто, це с*кс без зобов'язань. У мене взагалі не бувало с*ксу по дружбі, а у тебе?",- поцікавився він.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Фото зі сторінки Володимира Дантеса
Фото зі сторінки Володимира Дантеса

«У мене тільки по дружбі. Я взагалі не розумію, як можна не дружити і тр*хаться... які відносини? Ти ж, коли подр*чив,в руку не закохуєшся?", - відповів Дурнєв.

"Прикольно ти порівняв - руку і жінку. Я ж з рукою не дружу", - заперечив на це Дантес.

С*кс до шлюбу

Володимир вважає, що с*кс без штампа в паспорті – це здоровий вибір будь-якої людини, не залежно від статі.

"Якщо ви вибрали цього партнера, вам потрібно зрозуміти... адже є таке-сексуальна несумісність. Якщо ви в ліжку не підходите один одному, навіщо вам будувати сім'ю, народжувати дітей, якщо в якийсь момент вам накипить...», - міркує співак.

Уявлення про ведення бюджету в парі

"Я вважаю... і раніше, і зараз у відносинах... ви не повинні знати, хто скільки заробляє", - почав було Дантес.

"А, це Надя тебе переконала", - підколов його Дурнєв.

Співак розповів, що на початку стосунків він знав, скільки заробляє його дружина.

"Там теж були невеликі гроші... але на кілька доларів більше, ніж я.і мені це дуже заважало, мені 23 роки, я такий: «Ооо, стереотипи, я повинен заробляти більше...». Але в якийсь момент я побачив, що всім пофіг. Надя всі побутові обов'язки переклала на мене - вести сімейний бюджет, купувати якісь квитки, магазини, оплатити газ. Надя взагалі не розбирається, що скільки коштує-газ, світло. І їй як-би кайфово. Вона знає, скільки вона заробляє. У нас осередок в банку, ми складаємо гроші... дивимося, у нас є бабки. Що з ними робити? Звичайно, зняти мені кліп", - пожартував Дантес.

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Володимир Дантес і Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Він також вважає, що більш доцільно-витрачати гроші на подорожі.

"Я зустрів Надю, у неї не було ніяких запитів.... Але мої внутрішні стереотипи.... Ми вирішили поїхати в Єгипет, відпочити за власні бабки, за 16 тисяч гривень. А всього грошей у нас було 18 тисяч. Я отримував 100 доларів за концерт, і мені вистачало... але я досі привчив Надю, на всьому економити. Краще витратити гроші на поїздки», - упевнений Виконавець.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва на відпочинку прийняла відчайдушне рішення без Дантеса: "Йти". Співачка Надя Дорофєєва, яка є дружиною відомого виконавця Володимира Дантеса, налякала своїх шанувальників несподіваною заявою

Як повідомляв портал " Знай.ua", Володимир Дантес показав, як заводить свій "моторчик" заради Наді Дорофєєвої: "Прокинутися і...". Чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес повідомив про свій довгоочікуваний відпочинок

Також " Знай.ua " писав, Володимир Дантес за спиною у Наді Дорофєєвої куснув зубами іншу жінку: "Кайф". Чоловік співачки Наді Дорофєєвої Володимир Дантес розповів про свій проект, перший сезон якого якраз закінчився, а також здивував несподіваним моментом