Відомий український блогер і учасник проекту "Холостячка" Андрія Шатирко частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,7 мільйона чоловік.

Чоловік має свій аккаунт в TikTok, де приєднався до нового тренду, в ході якого люди слухають пісню Стаса Костюшкіна і Дениса Клявера з "Чай вдвоем" під назвою "Просто друг".

Андрій Шатирко та Софія Стужук / фото: Instagram
Андрій Шатирко та Софія Стужук / фото: Instagram

"Я просто друг для тієї, яка шепотіла "ти тільки мій", яка хотіла померти зі мною, в любові або в неволі бути моєю однією!",- співається в ній.

Він написав текст поверх відео, в ході якого пояснив, що любив в дитинстві цю пісню і лише після того, як виріс - зрозумів, що таке френзона і навіть пригрустив.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Андрій Шатирко, фото: Instagram
Андрій Шатирко, фото: Instagram

Багато в коментарях відзначили, що ця пісня особисто нагадує Андрію про Софію Стужук, з якою він разом літав в США і проводив час з її дітьми.

"Ви будете разом з Сонею", "Джарахов раніше зняв", "Ти харизматичний, дуже", "Так відразу зрозуміло було, що Соня тільки, як до одного відкосилася", "Про Соню...", - пишуть користувачі.

@andrew.shatyrko

Тру?

♬ оригинальный звук - music 2000s and 2010s

Нагадаємо, дівчина з обкладинки: гаряча блогерка Софія Стужук зробила це для Playboy, чоловіки-збирайте слинки

Як повідомляв "Знай.ua", овдовіла блогерка Софія Стужук зізналася в коханні під літаком: "Потрібно насолоджуватися"

Знай.ua писав, Шатирко знайшов заміну "Холостячці" Мішиній, обраницею стала вдова Стужук: "Ви - сім'я?"