Про це він розповів у розмові з ведучим програми Карабас LIVE В’ячеславом Матюхіним.

«Моя нова пісня присвячена почуттям, світлу. Вона так і називається «Світло». Була така задача написати у стилі Coldplay – моїх кумирів, гурту, який я обожнюю, дуже часто слухаю. Мій друг якось завітав до мене в гості і сказав: «Я приніс тобі ось такі акорди». Він також обожнює Coldplay, і ми на одній хвилі. Я написав мелодію вокалу, і потім уже виникла пісня», - каже він.

Під час створення пісень музикант виплескує свої емоції в мелодії. Це емоції особисті: «Я відчуваю їх, коли пишу свої пісні. Ти не можеш, звичайно, всі слова такі буремні виразити. Десь має бути таке, що має в риму потрапити якесь слово. Але воно близьке насправді».

Грохоцький також висловився з приводу того, що його не взяли у програму Х-фактор.

«Шоу роблять для того, щоб там були емоції, щоб було цікаво спостерігати глядачам. Мають бути люди, які викликають негативні емоції. Є позитивні. Вони так збирають солянку, як у борщ усіх накидають. Вони там не сплять, мучать музикантів цих. Погані умови, поганий звук. Коротше, на оцих жилах виходиш на сцену і намагаєшся щось іще доказувати, показувати. Оля Полякова підписалась на мій Інстаграм. Нещодавно перетиналися на одній студії. Вона так: «Ігоре, як справи?» - «Нормально, нормально!». Вона за мною спостерігає і вболіває», - каже Грохоцький.

Популярні новини зараз
Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах В Україні різко зменшилася пенсія: що відбувається, і хто це допустив По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тодорюк розповів про гастролі гурту «Авіатор»: Спочатку треба мати валізу грошей.

Також Знай.ua повідомляв висловлювання Олени Омаргалієвої про дует TamerlanAlena: Ми не закривали дует, просто хочемо реалізовувати творчість кожен свою.