Надія Мейхер постала перед шанувальниками в несподіваному образі. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома співачка, актриса і телеведуча, екс-солістка популярної української жіночої поп-групи "Віагра" Надія Мейхер (Грановська) активна в соціальних мережах і регулярно ділиться різноманітними моментами з життя і роздумами.

Зокрема на її офіційну сторінку підписано 365 тисячі осіб, які активно коментують її фотографії. Іноді вона спілкується зі своєю аудиторією у форматі сторіс.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

8 листопада дівчина опублікувала пост в соціальній мережі Instagram. Дівчина постала в довгому хутряному пальто кольору зебри і величезних черевиках. Надія Мейхер при цьому посміхається в камеру. Крім цього, знаменитість похвалилася своїм стрункими ніжками в колготках з написами.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко надивилася на м'язистого Даніеля Салема і висунула вимогу Арсену Мірзояну: "Пори". Співачка Тоня Матвієнко надивилася на м'язистого телеведучого і актора Даніеля Салема і висунула несподівану вимогу своєму чоловікові Арсену Мірзояну

Як повідомляв портал "Знай.ua", спокуслива Надія Мейхер завела чоловіків одним поглядом: як за часів Віагри. Надія Мейхер завела чоловіків одним поглядом

Також "Знай.ua" писав, Надія Мейхер з новою зачіскою показала, чого варто в свої 39: "для свободи відчуттів". Надія Мейхер знову привернула увагу.39-річна Надія Мейхер одягла сині джинси і чорну сорочку, які підкреслили її бездоганну фігуру.