Белла Хадід розповіла про своє психічне здоров'я. 25-річна модель в Instagram поділилася розлогим емоційним посланням зі своїми більш ніж 47 мільйонами передплатників, а також кількома фотографіями, на яких вона плаче.

Вона почала цитувати Віллоу Сміт (дочка актора Вілла Сміта) і похвалила її за те, що вона привернула увагу до невпевненості та тривоги, яку багато хто бореться.

"Я люблю тебе і твої слова. Це змусило мене відчути себе трохи менш самотньою, і тому я хотіла б опублікувати це», - написала вона, відзначаючи Сміт.

"Це відчуття, що ти недостатньо хороша, або невпевненість у своєму мистецтві-природно, але в той же час я відчуваю, що цьому вчать. Всі люди різні, кожна людина може запропонувати щось особливе і унікальне. І люди забувають, що всі в основному відчувають себе однаково: втрачені, збиті з пантелику, не зовсім розуміють, навіщо вони тут. Це занепокоєння, як ніби всі це відчувають і намагаються якось приховати це. Ми зійдемося разом у наших недоліках. У нашій невпевненості, в нашій радості, в нашому щастя і приймати все це як прекрасне і природне», - сказано в цитаті Сміт.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Скрін, Instagram Белла Хадід
Скрін, Instagram Белла Хадід

Ці слова знайшли відгук у серці моделі, і вона зізналася, що ось уже кілька років думає про це кожен день і щоночі.

"Соціальні мережі нереальні. Нагадайте про це всім, хто відчуває труднощі. Іноді все, що вам потрібно почути, це те, що ви не самотні. Отже, від мене до вас, ви не самотні. Я люблю вас, я бачу вас і чую вас», - продовжила вона.

Вона закликала своїх послідовників залишатися позитивними і знати, що завжди є "світло в кінці тунелю".

Скрін, Instagram Белла Хадід
Скрін, Instagram Белла Хадід

Нагадаємо, зірковий бебі-бум: топ красунь, які завагітніли в нелегкий 2020-й

Як повідомляв " Знай.ua", Джіджі Хадід і Зейн Малік вперше стали батьками, трепетні фото новонародженої малятка

Знай.ua писав, ангел Victoria's Secret Джіджі Хадід народила дочку, але це не точно