У мережі розмістили корисну і дуже цікаву інформацію, в якій повідомляється про дуже популярний напій. Експерт розповів про те, як кава впливає на організм людини, якщо пити його щодня.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Свідок»

Дієтолог Тіана Фіалкова розповіла дуже важливу інформацію для людей, які дуже люблять каву. За її словами, багатьма улюблений гарячий напій погіршує функції щитовидної залози. Це є однією з головних причин чому люди набирають зайву вагу і не можуть скинути калорії.

Якщо пити по кілька чашок кави кожен день, то можна порушити роботу щитової залози.

Дієтолог розповіла, що дослідження довели, що надлишок кофеїну в організмі сильно знижує активність щитовидної залози, а саме – трийодтироніну, що може призвести до уповільнення метаболізму людини.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Кава в турці, фото: кадр з відео
Кава в турці, фото: кадр з відео

Крім цього, Тіана Фіалкова акцентувала особливу увагу на тому, що дівчата, які п'ю каву по кілька разів на день, мають ризик розвинути синдром домінування естрогенів - перетворення тестостерону в естроген в печінці.

Багато вчених рекомендують замінити каву на зелений чай, так як він також має кофеїн, але набагато менше. Цей напій не тільки дасть заряд енергії, але і допоможе не набирати зайву вагу.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", українцям розповіли, чим корисна м'ята.

Нагадаємо, що українцям повідомили про різкий зліт цін на сало.

Також портал "Znaj" писав, що у мережі показали, як на ринках продають гнилу хурму.