Жителям України повідомили про те, що погода в найближчі дні буде досить контрастною. У деяких областях стовпчики термометрів покажуть + 11, а десь вдарить мороз.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Оглядач»

Українські синоптики повідомили що в п'ятницю, 12 листопада частина України прогріється до +11 градусів. Така приємна температура буде в західній і південній Україні. Але, ближче у вихідним температура повітря почне падати.

У п'ятницю Херсонська, Миколаївська та Одеська, Закарпатська, Волинська, Львівська, Вінницька, Чернівецька та Хмельницька області прогріються до 10-12 градусів вище нуля. Потрібно відзначити, що 12 листопада по всій території України буде суха погода.

Що стосується столиці України, то в Києві буде мінлива погода з відмітками від 6 до 8 градусів зі знаком плюс.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На вихідні дні в багатьох областях України температура буде держатмся в районі близько 10 градусів тепла. У Чернівецькій області очікується сильний мороз у нічний час - мінус 7 градусів.

Заморозки, фото Укргідромедцентр
Заморозки, фото Укргідромедцентр

У Києві 13-14 листопада буде холодна температура – від 0 до +2 вночі, а вдень – від +4 до +8 градусів.

Варто відзначити, що у вихідні дні в столиці України опадів не очікується.

Раннє українські синоптики повідомляли про те, що в листопаді може бути дуже холодна температура з мокрим снігом, а ось грудень здивує аномальною теплотою.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", українцям повідомили, якою буде погода цієї зими.

Нагадаємо, що жителям України повідомили про сильні морози і вітер.

Також портал "Znaj" писав, що у Львівську область прийшла справжня зима.