Лікарям потрібно було відновити статевий орган чоловіка після укусу отруйної змії, коли він сів на унітаз в Південній Африці.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Коли 47-річний чоловік відчайдушно чекав швидку допомогу в Південній Африці, на його геніталіях з'явилися ознаки жахливої «хвороби поїдання плоті», яка пофарбувала їх в пурпурний колір.

Неназваний голландець був безпорадний, але спостерігав, як гниє його статевий орган після пекельної зустрічі з дуже отруйною коброю.

Рептилія вже була захована всередині унітазу, коли чоловік сів, і, згідно з звітами про випадки урології, це був перший медичний випадок отруєння геніталій коброю .

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Випадок свідчив: "Чоловік відчув печіння в геніталіях і біль, яка піднялася через пах до боків, верхньої частини грудей і живота. Він також повідомив про блювоту, але не мав неврологічних симптомів".

Невідкладної допомоги було недостатньо, щоб врятувати серйозну кількість пошкодженої тканини статевого члена, яку лікарі зрізали.

Змія
Змія

Операція в Південній Африці була лише початком для голландця, який через дев'ять днів втратив ще більше тканин статевого органа після повернення до Нідерландів.

Лікарі приступили до відновлення того, що було видалено хірургічним шляхом, за допомогою трансплантата тканини з іншого місця в паху.

З тих пір вони зробили зухвале попередження всім, хто відправляється за кордон, щоб вони не втратили таким чином власний статевий орган.

Медики написали: "Наше послання додому? Завжди споліскуйте унітаз перед тим, як сісти в країні, сумно відомої своєю популяцією змій!"

Отрута кобри могла вбити цього чоловіка, йому дуже пощастило. Під час річного огляду пацієнта лікарі виявили, що рани добре зажили, а функція і чутливість - повністю відновилися.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у Карпатах було виявлено унікальних змій.