У мережі оприлюднили по-справжньому моторошні кадри, на яких можна побачити тисячі мертвих морських мешканців. Дуже багато мертвих і живих крабів з незрозумілих причин було викинуто на прибережжя Британії.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Місцеві жителі, які побачили цю страшну картину сказали, що це найгірше, що вони коли-небудь бачили.

Живі і мертві краби, омари і багато інших видів ракоподібних лежать на пляжі у величезних купах. Варто відзначити, що купи в деяких місцях досягають висоти по поясах.

Агентство з навколишнього середовища заявило, то вони почали з'ясовувати причину цього жаху. Експерти хочуть дізнатися, чи винне забруднення навколишнього середовища в даному інциденті.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Мертвий омар
Мертвий омар

Місцева мешканка, яка щодня гуляє по пляжу біля свого будинку, сказала, що за останні два тижні кількість тварин збільшилася.

Вона з чоловіком гуляла по пляжу і помітила жахливу картину, яка дуже налякала і стривожила подружню пару. Чоловік і дружина всіма силами намагалися знайти живих істот, щоб повернути їх у воду. На це у подружжя пішло більше 4-х годин.

Водорісті
Водорісті

Крім цього, жінка повідомила про те, що живе в цьому районі близько 21 року. Вона ніколи не бачила подібної картини навіть після сильних штормів.

Агентство з охорони навколишнього середовища почало розслідування, яке триватиме ще тривалий час.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі повідомили, що 11-річний хлопчик зловив великого тунця.