Знаменита співачка, Народна артистка України Софія Ротару є досить затребуваною артисткою і часто виступає як на великих концертах, так і на корпоративах.

Щобільше, Софія Ротару високо цінується на зірковому "ринку". Наприклад, виступ співачки на корпоративі у Берліні вилився у скандал, який не затихає до цього часу, пише Вlitz.plus.

Тоді багато хто "діагностував" співачці хворобу Паркінсона. У результаті її сім'я ледь відбилася від навали безтактних питань від зацікавлених людей. Крім того, багатьох довгий час турбувало питання, скільки ж заробляє улюблениця мільйонів, і ось цей секрет розкрито!

Софія Ротару, фото: Instagram
Софія Ротару, фото: Instagram

Проте, як виявилося згодом, потривожений спокій української зірки сповна окупився. Адже, як порахували у російському шоу "Ти не повіриш", яке виходить на каналі НТВ, Софія Ротару тоді заробила кругленьку суму.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Виявляється, за резонанс, який виник після виступу Софії Михайлівни Ротару у Берліні, співачка отримала близько 6 мільйонів рублів. Що в українській валюті становить понад 2 мільйони гривень.

Концерт Софії Ротару, скріншот: Instagram
Концерт Софії Ротару, скріншот: Instagram

Нагадаємо, сестра Софії Ротару Ауріка спричинила скандал у Путіна: "Чекаємо повернення Криму". Сестра Народної артистки України Софії Ротару Ауріка розповіла про віллу співачки у Криму та зробила гучну заяву

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ірина Білик пригадала перше знайомство з Софією Ротару і вивідала секрет її стрункості: "Знаю тільки я". Ірина Білик розповіла про перше знайомство з Софією Ротару

Також "Знай.ua" писав, Ірина Білик замахнулася на лаври Тіни Кароль в "Танці з зірками": "Загадкова...". Ірина Білик з'явиться на шоу "Танці з зірками"