Радянська і російська народна та естрадна співачка Надія Бабкіна частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 460 тисяч чоловік.

Зараз виконавиця представила афішу нової концертної програми під назвою "Голоси Всесвіту", яка приурочена до 45-річчя ансамблю "Російська пісня". В ході виступу Надія з командою постарається показати національну культуру, але облаштовану так, щоб вона звучала досить сучасно.

Надія Бабкіна, фото - https://www.instagram.com/ngbabkina/
Надія Бабкіна, фото - https://www.instagram.com/ngbabkina/

"Завдяки поєднанню ультрамодних аранжувань з чудовим вокалом, шедеври російського пісенного фольклору у виконанні солістів ансамблю, зберігши самобутність, стануть актуальними і неповторними. У ювілейному концерті візьмуть участь: американський бренд мотоциклів Harley-Davidson Motor Company, балет Алли Духової TODES, акробатична команда Skillaz і "Королівський цирк" Гії Ерадзе", - пише Надія Бабкіна в публікації.

Надія Бабкіна, фото: instagram.com/ngbabkina
Надія Бабкіна, фото: instagram.com/ngbabkina

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

"Як незвично бачити Бабкіну без посмішки", "Як ви набридли, затерте все, молодець Малахов - став вишукувати таланти з глибинки, є талант, приємно слухати", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, осіннє загострення? Постаріла Надія Бабкіна загуляла з козами

Як повідомляв "Знай.ua", 70-річна Бабкіна "в самому соку" показала улюблених чоловіків: син старше чоловіка

Знай.ua писав, молодий чоловік Бабкіної ліг під пож пластичного хірурга - ніжки красиві