Цифри не мають значення, а якщо дружина на 15 років старша за свого чоловіка? Найвідоміші зірки з вагомою різницею у віці розповіли, як їм вдається зберігати кохання всупереч мезальянсу – розповіли у сюжеті "Світського життя".

Співачка Лама живе з хлопцем Романом – на 16 років молодшим за неї. Їх поєднали духовні практики, тепер же вони лікують душі один одному. Їхній роман триває вже 5 років, та обличчя коханого Лама ретельно приховує.

«Насправді це бажання нас обох, бо він непублічна людина, більш духовний, спокійний», - ділиться співачка.

За паспортом Роману – 29. А їй – 45 років, та в душі – все навпаки. Заради коханої Роман перебрався з Херсона до столиці. Його мама – майже ровесниця Лами, не одразу благословила цей союз.

«Мама дуже переживала, бо думала, що ми скоро розійдемося», - згадує виконавиця.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Катя Репяхова і Віктор Павлік, instagram.com/viktorpavlik
Катя Репяхова і Віктор Павлік, instagram.com/viktorpavlik

Співак Віктор Павлік 2 роки тому розлучився з третьою дружиною, із якою прожив у шлюбі 25 років, заради вдвічі молодшої Катерини Реп’яхової. Роман вони приховували кілька років, поки в одному з райдерів вони не вказали проживання в спільному номері.

«Щоб всі відстали, довелося… Мені теж незручно – діти, внуки… Проте, як каже Катя, коханню нема меж», - зізнається співак. 29 років різниці не стало перешкодою для їхніх стосунків.

Єлизавета Бєльська – на 19 років молодша від Антіна Мухарського. 7 років тому вона була упорядницею його книги.

«Наші стосунки починалися не з любові, а з поваги і довіри», - згадує Антін.

Щоб третій шлюб був вдалим, пара розпочала все з чистого аркуша.

«Ви берете мене, як людину, яка тільки вступає на шлях до нового життя. Ми здали аналізи – гемоглобін, резус-фактор, відсутність інфекцій після бурхливого життя…», - зазначає Мухарський.

Пара вінчалася таємно, батьки дізналися через рік. Улюблена розвага – еротичні подорожі видатними місцями.

«Так ми «освятили» Парфенон, замок Жена в Стокгольмі, багато міст в Європі… Отримуємо збудження від предметів мистецтва», - запевняє актор і співак. Дітей ні він, ні дружина не хочуть, бо «там, де діти, чоловік ніби зникає».

Майже всі пари зазначають, що спілкуються на «ви» та на ім’я по батькові зі своїми половинками.

Нагадаємо, копи пояснили обшуки у Мухарського після затримання підозрюваних по вбивству Шеремета.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Мухарський різко висловився про жителів "ЛДНР" і закликав захистити Донбас стіною.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня скандаліста-Мухарського натякнула на весілля одним фото.