Українська акторка Ольга Сумська поділилася в інтерв’ю, як працювала із молодими блогерами на знімальному майданчику нового фільму.

Про це вона розповіла Джеррі Хейл у передачі "Світське життя", що транслюється на каналі 1+1.

У вересні цього року стартували зйомки нового українського кінопроекту під назвою "Любов і блогери", Ольга Сумська зіграла у ньому головну роль. Продюсерами цього комедійного фільму виступили Володимир Остапчук і Євген Таллер, які запросили на зйомки зірок іnstagram і відомих акторів.

Ольга Сумська, скриншот youtube Світське життя
Ольга Сумська, скриншот youtube Світське життя

Джеррі Хейл запитала, як Ольга Сумська працювала з молодими блогерами на майданчику, чи не було в іменитої артистки упередженого ставлення до них.

"Абсолютно ні , тому що я з багатьма знайома, на багатьох підписана, і вони на мене також підписані, тим більше, що вони знімають свої меми, свої якісь відосики викладають…", - розповіла вона.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Акторка також додала, що не відчувала себе скуто поруч із колегами по майданчику, і показала, що добре знає молодіжний сленг: "Все супер, я в цьому обізнана, в темі".

Актори, скриншот youtube Світське життя
Актори, скриншот youtube Світське життя

Сумська розповіла, що грає у фільмі головну роль, для якої був створений кумедний образ з високою зачіскою, яскравим макіяжем з 90-х і картатим гардеробом.

"У мене кумедна дуже роль, я граю Тамару Павлівну, таку собі жіночку – директорку будинку культури міста Кагаплик", - поділилася акторка.

Ольга Сумська закликала дивитися гарне кіно, а також трохи поскаржилася на тексти сучасних пісень: "Настільки іноді банальні тексти, аби тільки в голову влізли, і всі їх співали". Разом з Джеррі вони пошукали сенс у пісні про те, що "мертві бджоли не гудуть", і трохи поспівали дуетом.

Ольга Сумська, скриншот youtube Світське життя
Ольга Сумська, скриншот youtube Світське життя

Знай.ua нагадує: Ольга Сумська показала, як підросла її донька від Віталія Борисюка: молоденька Роксолана

Як раніше повідомляв Знай.ua: Ольга Сумська та Віталій Борисюк "без фільтрів" ошелешили виглядом: смілива парочка

Також Знай.ua писав: Помолоділа Ольга Сумська підкорила чоловіків одним поглядом: Олі Поляковій варто повчитися