Українська телеведуча і зірка проекту "Аферисти в ciтях" Олена-Крістіна Лебідь частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 310 тисяч чоловік.

Жінка давненько зустрічається з колишнім віце-прем'єром України Павлом Розенком. А зараз вона поділилася двома фотографіями з довгоочікуваним гостем, який, за її словами, дуже підозріло на неї схожий.

Олена-Крістіна Лебідь і Павло Розенко, instagram.com/elena_kristina_lebed
Олена-Крістіна Лебідь і Павло Розенко, instagram.com/elena_kristina_lebed

"Все, тепер я навіть душ буду приймати в шапці🙈 і з тарілкою борщу🥣🤣", - пише Олена-Христина в публікації.

Йдеться про її маму, яку можна побачити на тлі в костюмі. На другій фотографії красуються дуже красиві квіти.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Користувачі вже встигли пожартувати на тему материнської турботи і просто побажали жінці міцного здоров'я, адже воно дуже важливо в такий важкий час при пандемії коронавірусу (COVID-19), від якої щодня гинуть десятки і сотні людей.

Павло Розенко і Олена-Крістіна Лебідь, instagram.com/elena_kristina_lebed
Павло Розенко і Олена-Крістіна Лебідь, instagram.com/elena_kristina_lebed

"Мама?", "В шапці, в тапках і в шкарпетках😂. Мамі здоров'я!", "І квіти привезла?🤫😏", "В душ з тарілкою борщу... Я завис.. З чашкою кави іноді ходжу в душ😂", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь показала те, що досі переховувалося: "Їй тут 16 років"

Як повідомляв "Знай.ua", Олена-Крістіна Лебідь постала перед складним вибором, Розенко такого не очікував: "Так чи ні?"

Знай.ua писав, Олена-Крістіна Лебідь показала "синочка-стилягу" - в трусиках і підтяжках: "Скоро на дискач буде відпрошуватися"