Луна - американський бульдог, який радий зустріти свого нового друга і навіть приносить йому іграшки, щоб привітатися в чарівному відео TikTok, переглянуте більше 13 мільйонів разів.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

Немає нічого більш захоплюючого, ніж вітати в будинку нового члена сім'ї.

І схоже, що деякі собаки так само раді вперше зустріти новонароджену дитину. Наприклад, Луна, у якої найчудовіша реакція, коли її господарі приносять додому свого сина.

Собака і малюк
Собака і малюк

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На відео, опублікованому в TikTok Користувачем @ziveli_veselo, видно, як чотирирічна Луна схвильовано виляє хвостом, коли дитину вперше переносять в будинок через двері на автокріслі.

Американський бульдог і кане корсо відразу ж підбігає до своєї коробки з іграшками і хапає деякі з іграшок, щоб запропонувати їх своєму новому другові.

Собака і малюк
Собака і малюк

Можна побачити, як ніжний гігант місяць обнюхує дитину і від душі облизує його щоку.

Душевний кліп набрав більше 13 мільйонів переглядів в TikTok, і багато людей коментують миттєву зв'язок собаки з новонародженою дитиною.

Собака і малюк
Собака і малюк

За словами мами дитини, яка розмістила ролик, обожнюваний пес "не покидає свого друга". "Луна безмірно любить свого молодшого брата", - додала вона.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", українцям розповіли, який штраф заплатити власник собаки, якщо вона вкусить людину.

Нагадаємо, що доктор Євген Комаровський розповів, яких тварин краще на заводити, якщо в будинку є діти.

Також портал "Znaj" писав, в Україні понад 50 порід собак визнали небезпечними.