Зірка популярного аргентинського серіалу "Дикий янгол" і відома латиноамериканська актриса і співачка Наталія Орейро потішила своїх шанувальників. Артистка презентувала новий кліп на пісню про кохання.

Наталія Орейро має чимало шанувальників, саме тому вона намагається частенько тішити їх своєю творчістю, новими фото, або ж просто цікавими новинами з життя на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за нею стежить 1.2 мільйона осіб.

Скріншот кліпу Наталії Орейро
Скріншот кліпу Наталії Орейро

Цього разу Орейро поділилася уривком зі свого нового кліпу. Пісня присвячена найпрекраснішому у світі почутті та має назву "Я вмираю від кохання". Орейро записала цю пісню спільно з аргентинським музикантом Хуаном Карлосом Ингарамо.

Скріншот кліпу Наталії Орейро
Скріншот кліпу Наталії Орейро

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Ви вже послухали? Подивилися відео? Як вам? "Я вмираю від кохання" ♥️", - так Наталія Орейро підписала опубліковані кадри.

Скріншот кліпу Наталії Орейро
Скріншот кліпу Наталії Орейро

У новому кліпі Наталія Орейро з'явилася у доволі незвичному та грайливому образі, зірка перевтілилася в офіціанту. Вона одягла коротеньку чорну сукню та білий фартушок. Родзинкою образу співачки став червоний бант у волоссі.

Скріншот кліпу Наталії Орейро
Скріншот кліпу Наталії Орейро

Нагадаємо, Наталія Орейро перетворилася на сувору начальницю, від "Дикого янгола" не залишилося і сліду: "Тремтіть". Наталія Орейро поділилася новими фото

Раніше Знай писав, зірка "Дикого янгола" Наталія Орейро намалювала собі червоні губи і чекає компліментів від росіян: "Як матрьошка"

Також Знай повідомляв, зірка "Дикого янгола" Наталія Орейро отримала громадянство РФ і засипала лестощами росіян: "Люблю"