Крістіна Орбакайте прокоментувала заяву Авраама Руссо. Про це повідомляє портал day.ru.

На одному з телеканалів Руссо розповів про спільну роботу зі співачкою, він зазначив, що були зйомки кліпів і величезна кількість спільних концертів, мало не більше 100 – все це сприяло теплим дружнім відносинам.

Авраам Руссо, instagram.com/avraamrusso
Авраам Руссо, instagram.com/avraamrusso

Співак також заявив, що ці відносини могли перерости в щось більше. За його словами, мати співачки почала переживати, що Христина народить від Руссо свою третю дитину. Про це співакові сказав його продюсер Йосип Пригожин. Виконавець додав, що міг спокусити співачку, але не став цього робити.

Фото зі сторінки Крістіни Орбакайте
Фото зі сторінки Крістіни Орбакайте

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Проте сама Крістіна Орбакайте заперечує слова Авраама Руссо. В інтерв'ю ЗМІ вона зазначила, що між ними були лише дружні стосунки.

"Кожен був у своєму пошуку. Ми якось відразу по-дружньому з теплом один до одного ставилися. Я іноді дізнаюся подробиці, що хтось в мене був закоханий", - заявила артистка.

Нагадаємо, Максим Галкін заліз у кущі заради їхнього улюбленого з Аллою Пугачовою хобі. Максим Галкін похвалився урожаєм

Також ми повідомляли, що Анастасія Стоцька потрапила в ліжко до трьох чоловіків відразу в день народження: "Життя наповнене". Російська актриса поділилася своєю радістю до 39 років. Нещодавно вона відсвяткувала день народження.

Зазначимо, раніше портал "Знай.ua" писав, Крістіна Орбакайте втратила спокій на дні народження Максима Галкіна"Спасибі, милий". Крістіна Орбакайте згадала день народження Максима Галкіна