Виконавиця головної ролі в популярному аргентинському серіалі "Дикий ангел", відома Латиноамериканська актриса і співачка Наталія Орейро, показала кілька кадрів зі зйомок свого нового музичного відео.

Відповідний пост вона розмістила на своїй особистій сторінці в Instagram, де за її життям стежать 1,1 мільйона чоловік.

На знімках і у відео – Наталя, яку нарядили в сильно укорочену версію наряду покоївки. Щоб внести яскраві акценти в чорно-білу форму прибиральниці, Наталії пов'язали величезний червоний бант, нанесли червону помаду і зробили яскраво-червоний манікюр. Образ доповнили босоніжки червоного кольору на високих підборах.

В цілому Орейро виглядає неймовірно спокусливо.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

«Que buen sábado para bailar una cumbia con @juaningaramo no? Acá les dejo unas fotis del back de este video que es una bomba. Субота-чудовий день, щоб танцювати кумбію з @juaningaramo, чи не так? Ділюся з вами фотографіями з бекстейджу відео, яке просто бомба", - підписала сама актриса оприлюднені знімки.

Скрін, Instagram Орейро
Скрін, Instagram Орейро

Скрін, Instagram Орейро
Скрін, Instagram Орейро

Скрін, Instagram Орейро
Скрін, Instagram Орейро

"Una locura hermosa (красиве безумство)», «Queremos bailar cumbia contigo (ми хочемо танцювати cumbia з тобою)», «Наша улюблена Наташа», - із захопленням коментують побачене її фанати в коментарях.

Нагадаємо, Наталя Орейро перетворилася на сувору начальницю, від "Дикого ангела" не залишилося і сліду: "тремтіть". Наталія Орейро поділилася новими фото

Раніше Знай писав, зірка "Дикого ангела" Наталія Орейро намалювала собі червоні губи і чекає компліментів від росіян: "як матрьошка"

Також Знай повідомляв, зірка "Дикого ангела" Наталія Орейро отримала громадянство РФ і засипала лестощами росіян: "Люблю"