Ольга Полякова в компанії Маші Єфросиніної розповіла про свої критерії молодості. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома так само як суперблондинка, частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 2,5 мільйона чоловік, а на Тіктоку - 518,4 тисячі шанувальників. Фолловери активно коментують кожен її пост.

Ольга Полякова. Фото: Киеввласть
Ольга Полякова. Фото: Киеввласть
Ольга Полякова. Фото: Киеввласть

На початку вересня на YouTube з'явився перший випуск спільного шоу Олі Полякової і Маші Єфросиніної «дорослі дівчатка». Це новий проект, який передбачає відверте обговорення найцікавіших, відвертих і навіть незручних тем.

@polyakova_olya

Добрый вечер мои дорогие молоденькие девочки 😜 @mashaefrosinina #девочкипоймут #взрослыедевочки

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще
♬ оригинальный звук - Hanna

21 листопада на своїй Тікток-сторінці суперблондинка опублікувала спільний відеозапис з Єфросиніною з цього шоу, в якому висловила свою думку про критерії молодості.

"Поки у тебе косметичка більше, ніж аптечка. Ти ще молоденька", - повідомила вона.

Нагадаємо, одруженого Володимира Остапчука підловили на "злочині": "перемогло бажання". Ведучий шоу" Маска " Володимир Остапчук несподівано став зухвалим злочинцем, неабияк здивувавши публіку своєю незвичайною поведінкою

Як повідомляв портал "Знай.ua", Настя Каменських "зірвала маску" з Ольги Полякової на популярному шоу: "Велика і агресивна". Українцям пообіцяли показати справжнє обличчя Олі Полякової на шоу "Маска". Глядачам розкажуть всю правду про співачку

Також "Знай.ua" писав, щасливий Олег Винник зізнався, що його полонили "вовчиці": "неоціненно". Відомий співак і Зірковий детектив шоу "Маска" Олег Винник зізнався що його полонили "вовчиці", а він і не проти.