Популярна українська співачка Наталія Могиленець, відома під псевдонімом Міша Романова, знову порадувала своїх численних шанувальників відео на своїй сторінці в соціальній мережі «ТікТок», де за її життям стежать понад 26 тисяч осіб.

У відеоролику Міша Романова задається сенсом свого існування, намагаючись усвідомити своє призначення і тим самим досягти внутрішньої гармонії зі своїм «я».

"А може, моє призначення в житті - займатися тупою хернею? І я все роблю правильно", - каже дівчина в ролику.

@misharomanova.official

По-моему я нашла себя 😂 #мишароманова #misharomanova #рекомендации #рек #хочуврек

♬ оригинальный звук - МАРИЯ ТЕПЛОВА

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"По-моєму я знайшла себе", - підписала вона кумедне відео зі своєю участю.

У коментарях користувачі відзначають, що їм не відразу вдалося дізнатися колишню учасницю чергового складу групи «Віагра».

"Це з "Віагри"? Ось вона все обличчя перекроїла!", "На Еріку Герцен стала схожа», «Брітні в молодості», "виглядає шикарно, не заздріть", - пишуть читачі її сторінки.

Міша Романова і Макс Барських, фото: Instagram співачки
Міша Романова і Макс Барських, фото: Instagram співачки

"Блін, Бузову не впізнати«, - додають інші, тим самим підколюючи» подругу" Макса Барських.

"Так, можливо, це дійсно так!", "Хм, тоді і я на вірному шляху», "ми все так і робимо", - відповідають на її питання користувачі Мережі.

Нагадаємо, екс-учасниця ВІА Гри Міша Романова продемонструвала декольте у відвертих образах: "Не природно і не красиво".

Як повідомляв " Знай.ua", Макс Барських здивував всіх новим фото - на підборах, в латексі, з розставленими ногами

Знай.ua писав, був таємно закоханий у Лободу і терпів побої: приховані сторони життя Макса Панський