Два приятелі-рибалки помітили щось схоже на примарну фігуру на зворотному боці фотографії, яку вони зробили в пам'ять про свою поїздку в Аргентину.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

Примарна фігура, схожа на привид, була помічена на зворотному боці жахливої фотографії.

Під час риболовлі на річці Мохоторо в аргентинській провінції Сальта, 16 листопада, два неназваних рибалки зробили селфі, щоб відзначити поїздку.

Але коли вони знову подивилися на фотографію, то за їх спиною, схоже, вийшла з дерева дуже страшна фігура.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Привид
Привид

Два друзі, які були на риболовлі з двома іншими людьми, які зробили фотографію, розповіли Cronica News : "Це сталося вчора ввечері, ми ходили на риболовлю на річку Мохоторо з 17:00 і залишалися там до 22:00, ми побачили фотографії, коли приїхали додому, і ми не могли в це повірити. На першому фото нічого не вийшло, а на другому (в тому ж положенні) з'явилася тінь, як якщо б це була жінка з вуаллю".

Згідно з місцевими повідомленнями, річка відома жахливою паранормальною активністю, коли регулярно заявляють, що предмети рухаються самі по собі, або тіні з'являються з нізвідки, що є звичайним явищем.

Привид, кадр із фільму
Привид, кадр із фільму

Фотографії рибалки і істоти були завантажені в Інтернет, де багато хто намагався придумати пояснення того, що це могло бути.

Крім цього, є історія, що в 2008 році група молодих людей, які закінчили заняття, стверджувала, що вони думали, що хтось кидає в них каміння.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали просто неймовірну пишнотілу красуню.