У популярному магазині українцям продали ковбасу з неприємним сюрпризом. У середині покупці знайшли шматок металу.

Про це розповіли у Телеграм-каналі "Народний ревізор".
Так, стало відомо, що у місті Кременчук, Полтавської області у супермаркеті мережі МаркетОпт місцеві жителі наткнулися на неприємний сюрприз у ковбасі. Вже по приходу додому українці помітили у ковбасі металічний елемент. На щастя його вдалося вчасно помітити та уникнути потрапляння в їжу.
Невідомий предмет був просто посередині ковбаси та ймовірно потрапив туди під час виробництва. Варто зазначити, що цю ковбасу виробляє "Кременчук м'ясо"

Ковбаса, фото "Народний ревізор"
Ковбаса, фото "Народний ревізор"


"Для покупців з низьким рівнем заліза в крові. Несподівані сюрпризи в ковбасі - окреме задоволення. Ріжте ковбасу тоненько, тоді менше ризиків. Кременчук, "МаркетОпт", що на оптовій базі. Виробник - "Кременчук м‘ясо", - сказано у повідомленні телеграм-каналу "Народний Ревізор".

Варто зазначити, що наразі виробник ковбаси поки що ніяк не відреагував на цей інцидент, тому як у ній опинився металічний елемент - невідомо.

Скріншот допису
Скріншот допису

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще