Павло Прилучний пояснив зміни на своєму обличчі серйозною хворобою. Про це повідомляє телеграм-портал зірки Шоу бізнесу.

Відомий актор останнім часом набрав вагу. Багато фанатів приписували Прилучному запої, а також звинувачували в тому, що він запустив себе.

Однак популярний артист повідомив, що причиною зміни зовнішності була пухлина і три кісти.

Павло Прилучний і Агата Муценієце
Павло Прилучний і Агата Муценієце

" я переніс дві складні операції на обличчі. Зараз у мене там стоять шість пластин. Тепер вони погано помітні. Чудеса нашої медицини дозволяють зробити так, що через майже рік я більш-менш відновився. А потім, коли все зажило, у мене виявили три кісти, треба було терміново їх видаляти. Це було прямо під Новий Рік. У мене оніміла ліва частина обличчя через травму. Дуже радий, що це пройшло", - повідомив він.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Російський актор зазначив, що намагається не звертати увагу на плітки навколо своєї персони і ставиться до них з гумором. Однак плітки про ожиріння все ж трохи зіпсували його настрій.

Нагадавши, одруженого Володимира Остапчука підловили на "злочині": "перемогло бажання". Ведучий шоу" Маска " Володимир Остапчук несподівано став зухвалим злочинцем, неабияк здивувавши публіку своєю незвичайною поведінкою

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Настя Каменських "зірвала маску" з Ольги Полякової на популярному шоу: "Велика і агресивна". Українцям пообіцяли показати справжнє обличчя Олі Полякової на шоу "Маска". Глядачам розкажуть всю правду про співачку

Також " Знай.ІА " писав, щасливий Олег Винник зізнався, що його полонили "вовчиці": "неоціненно". Відомий співак і Зірковий детектив шоу "Маска" Олег Винник зізнався що його полонили "вовчиці", а він і не проти.