У соціальній мережі оприлюднили дуже корисний і цікавий пост, в якому повідомляється, що є безліч способів уповільнити старіння свого організму.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «womenphilosophy» в Instagram.

"20 способів, як старіти повільніше гортаємо фото і читаємо в каруселі 👉. Якщо тобі сподобалася стаття-поділися нею з друзями, залиш будь смайлик в коментарях відправ пост тому, кому зараз важливо почути ці слова. Зроби репост в сторіс 📲, якщо пост тебе надихнув і надав @womenphilosophy - саме читане співтовариство про психологію і відносини в Instagram!Підпишись на 👉 🏻 @womenphilosophy 👈 🏻 і читай короткі і практичні з і, що допомагають розбиратися в собі і людях", - підписаний пост в соціальній мережі.

Численна публіка, яка звернула свою увагу не дуже корисний пост, не пройшла повз. Публіка залишилася дуже задоволена таким радам і вирішили написати свої думки з такого приводу.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Якщо не їсти після семи, а спати лягати, наприклад, об 11 вечора, то організм вважає це голодуванням, стресом і накопичує жирові відкладення) їсти треба приблизно за 2 години до передбачуваного сну. Набагато раніше або пізніше - жир))", " Ну так, легко витрачайте гроші, не збираєте і т п ... і в разі будь-яких проблем з доходом голодуйте, це ж корисно полушка безпеки повинна бути!!!", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "womenphilosophy" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "womenphilosophy" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "womenphilosophy" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "womenphilosophy" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", українцям повідомили, що подорожчав ще один дуже популярний продукт.