Чути, як шестирічний Артур Лабінджо-Хьюз плаче і каже "ніхто мене не любить" і "ніхто не збирається годувати мене" в аудіозапису, яку програють присяжним засідателям в Coventry Crown Court.

Відповідну публікацію розмістили або на порталі «Daily Star»

Шестирічний хлопчик помер у лікарні від черепно-мозкової травми 17 червня минулого року, на наступний день після того, як його знайшли пораненим у будинку в Ширлі, Соліхалл, Уест-Мідлендс.

Відеоспостереження показало, що незадовго до смерті він виглядав кволим і щосили намагався ходити, несучи свої постільні приналежності.

Його батько Томас Хьюз, 29 років, і його колишня партнерка Емма Тастін, 32 роки, звинувачуються в його вбивстві, яке вони обидва заперечують, і знаходяться під слідством в королівському суді Ковентрі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У сумних роликах Артур кричить, що "ніхто мене не любить" чотири рази за 23 секунди.

В іншому аудіокліпі ридаючий хлопець сім разів за 44 секунди каже: "ніхто не збирається мене годувати".

Звинувачення заявило, що Тастін записав понад 200 голосових заміток протягом трьох місяців.

Емма
Емма

У деяких з них чули, як Артур кличе своїх дядька і бабусю.

Він також був записаний з проханням випити, і в інших кліпах можна було почути голос Тастіна.

Тастін визнаний у жорстокому поводженні з дітьми, він неодноразово жорстоко поводився з Артуром, "змушуючи його встати, ізолюючи його в сімейному будинку і фізично або словесно залякуючи його".

Хьюз заперечує подібне звинувачення.

Пара також заперечувала вбивство і звинувачення в жорстокому поводженні з дітьми, даючи Артуру сіль в період з 1 по 17 червня минулого року.

Обидва разом звинувачуються ще за двома пунктами звинувачення в жорстокому поводженні з дітьми в результаті багаторазового нападу, а також у відмові від їжі і пиття, що вони заперечують.

Судовий процес у королівському суді Ковентрі триває.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Скарлетт Йоханссон показала свої форми після пологів.