Для наших читачів з'явилися важливі новини, які допоможуть уберегти голову від зайвого "тиску". Експерти прогнозують, що в суботу, 27 листопада, пройде потужна магнітна буря. Сонячний шторм "вдарить" без розгойдування вже до кінця дня. Метеозалежні люди відчують сильні коливання магнітосфери Землі, які складуть 4 бали.

Сила сонячного шторму не буде слабшати протягом наступних днів 28 і 29 листопада. І тільки до кінця дня 30 листопада сила магнітної бурі знизиться до прийнятних 3 балів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських телеканалів.

Магнітні бурі, фото: pixabay
Магнітні бурі, фото: pixabay

Найчастіше магнітні бурі викликають головний біль. Це найчастіший симптом. Однак існує ще й інші, більш рідкісні наслідки для здоров'я, які викликає підвищена сонячна активність: нудота, підвищений тиск, прискорене серцебиття, поганий апетит, порушення режиму сну, а також загострення хронічних захворювань.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Більш того, магнітна буря може викликати інсульт та інфаркт. Саме тому жителям Землі варто бути уважнішими до свого здоров'я.

магнітна буря, фото Pxhere
магнітна буря, фото Pxhere

Краще додати в своє меню продукти, що зміцнюють стінки судин і позитивно впливають на кровотік і обмінні процеси, наприклад, морква, цитрусові, яйця і т. д.

Також потрібно ретельно стежити за дотриманням здорового водного балансу - тимчасово відмовитися від затримують воду в організмі продуктів - копченостей, гострих, смажених і солоних страв. Вживати трав'яні чаї з м'яти, меліси і ромашки.

Максимально знизити тривогу, стрес і безсоння. У цьому допоможуть медитативні практики: йога, медитація. Допоможе просте спілкування з близькими або перегляд позитивного фільму.

Раніше повідомляли, поблизу Яремче зафіксували п'ятий за рік землетрус: 2,5 за шкалою Ріхтера.

Як повідомляв Знай.uа, на Канарських островах почалося потужне виверження вулкана: такого пекла не бачили з 1971.

Знай.uа писав, погода 27 листопада затопить всю Україну: без парасольки і гумових чобіт з дому ніяк не вийти.