У продовженні популярного серіалу не буде героїні Саманти Джонс. Про це повідомляє jetsetter.

14 листопада вийшов офіційний тизер продовження популярного у всьому світі фільму"Секс у Великому Місті". HBO Max опублікував офіційний трейлер, а прем'єра очікується 9 грудня.

Дія серіалу відбувається через 20 років. В історії з'являться три героїні фільму-Керрі Бредшоу, Міранда Хоббс і Шарлотта Йорк. Виконавиця ролі Саманти Джон відмовилася від зйомок.

Секс у Великому Місті, фото: скріншот з відео
Секс у Великому Місті, фото: скріншот з відео

У сюжеті режисери вирішили пояснити пропажу однієї з найбільш харизматичних героїнь серіалу. Як з'ясувалося, за сценарієм героїня живе в Лондоні і дуже щаслива. "Вона переїхала до Великобританії", - спойлерили автори And Just Like That.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Передбачається, що в одному з епізодів про Саманті згадає Керрі. Шанувальники відзначають, що це цікавий сценарний задум і відкритий фінал для Кетролла. Це дає можливість включити Саманту в майбутні серії, якщо актриса все ж погодиться.

Нагадавши, українці незадоволені сексуальним життям: фіаско в ліжку, знайомі кожному. У віковій категорії 18-24 роки зараз є 25% незайманих. Опитано було 1060 респондентів, у яких був сексуальний досвід.

Як повідомляв портал "Знай.ua", як оформити картку киянина для економного проїзду в транспорті: 12 гривень замість 20. Підвищення тарифів у столиці заплановано з 1 січня - за разову поїздку пасажири платитимуть 20 гривень

Також "Знай.ua" писав, Олена Зеленська заговорила про жорстокість будинку і виснажливу жіночу роботу: "Скаржитися соромно". Перша леді Олена Зеленська звернула увагу на виснажливі будні і заговорила про домашню жорстокість