Всесвітньо відомий голлівудський актор, зірка культового фільму "Кримінальне чтиво" Джон Траволта, який в 2020 році попрощався зі своєю дружиною, вирішив порадувати відданих шанувальників теплим сімейним знімком з дітьми. Варто відзначити, що його дочка і син за останні кілька років вже помітно підросли.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Джона Траволти в мережі Instagram.

Публікація Джона Траволти, скріншот: Instagram
Публікація Джона Траволти, скріншот: Instagram

"З днем народження, мій прекрасний хлопчик. Твій тато тебе обожнює!", - написав Джон Траволта.

Так, на своїй сторінці актор поділився кадром, де зображений в компанії своєї доньки, 21-річної Елли, і сина, 11-річного Бенджаміна. Зворушливий кадр актор опублікував з нагоди дня народження Бенджаміна.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Можна помітити, що віддані шанувальники встигли поставити понад 380 тисяч лайків, а також залишити безліч коментарів з компліментами і привітаннями.

Старша сестра Елла, яка теж доволі популярна в цій соцмережі (450 тис. підписників) приєдналася до привітань, написавши просто: "З Днем народження, Бен!".

Раніше повідомляли, пішла з життя зірка "Клану Сопрано", яка зіграла в парі з Траволтою - "Особлива людина".

Як повідомляв Знай.uа, брутальний Джон Траволта вперше показав гарненького синочка: "Котик".

Знай.uа писав, померла дружина Джона Траволти-програла дворічну боротьбу.