Відома українська співачка, автор і виконавець багатьох хітів, а особливо - та, яка наробила багато шуму новим треком з казахським репером Скриптонітом "Невеста" Надя Дорофєєва продовжує радувати своїх шанувальників все новими і новими подіями із зіркового життя.

Справа в тому, що Надя вирішила стати, і навіть стала персонажем комп'ютерної гри. Точніше сказати, співачка разом з відомими розробниками створила персонажа за своїм образом.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наді Дорофєєвої в мережі Instagram.

Публікація Наді Дорофєєвої, скріншот: Instagram
Публікація Наді Дорофєєвої, скріншот: Instagram

"Мене дуже цікавить тема NFT, і мені хочеться бути в числі перших, хто в неї зануриться і зацікавить вас. Ділюся важливою новиною - я створюю NFT-гру!

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Так, цей світ багатьом незрозумілий. Я б могла напхати свій пост різними "блокчейнами"," токенами", але тут навіть з Гуглом не все зрозуміло. Тому проведу паралель з сучасним мистецтвом, яке спочатку сприймалося з запереченням, негативом, неприйняттям... для мене NFT як новий виток в мистецтві, новий формат, в якому ми будемо творити, генерувати ідеї і втілювати їх в життя.

Публікація Наді Дорофєєвої, скріншот: Instagram
Публікація Наді Дорофєєвої, скріншот: Instagram

Мій IDOLL-перший персонаж, з моїми впізнаваними рисами і стилем, але це не моя копія, не просто фанова лялька, це об'єкт мистецтва, який може існувати самостійно.", - пише Надя.

Трохи розповімо простими словами нашим читачам, що ж таке NFT. Це невзаємозамінний токен, також унікальний токен - вид криптографічних токенів, кожен екземпляр яких унікальний і не може бути обмінений або заміщений іншим аналогічним токеном, хоча зазвичай токени взаємозамінні за своєю природою.

Для розуміння токенов необхідно розібратися, в якому середовищі вони існують – в даному випадку, у блокчейні. Якщо дуже спрощувати, то блокчейн – це база даних, яка одночасно зберігається на величезній кількості комп'ютерів.

Раніше повідомляли, Надя Дорофєєва перетворилася на дівчинку з "Тату", але оцінили не всі: "Ніби тобі 40 років".

Як повідомляв Знай.uа, Надя Дорофєєва відповіла на брудні питання хейтерів, під приціл потрапив і чоловік-альфонс: "Куди їм дітей, вони самі діти...".

Знай.uа писав, Надя Дорофєєва втомилася мовчати про це, Вова Дантес нарешті почує правду: "Я твоя не перша".