Актор Олександр Соколов показав, як проводить свій вільний час. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Прем'єра українського серіалу" Моя улюблена Страшко " відбулася 30 Серпня. Ця картина є українською адаптацією успішного Колумбійського проекту " Betty la fea "який став основою російського серіалу"Не родись красивою".

Головні ролі Насті Глушко і Макса Бондаренко на екрані втілюють актори Ірина Поплавська і Олександр Соколов.

Останній має популярну сторінку в соціальній мережі Instagram, де на нього підписано близько 16,4 тисячі фоловерів. Олександр Соколов з ними ділиться різноманітними моментами з життя і кар'єри.

28 листопада він опублікував чорно-білу фотографію із залу кінотеатру. Чоловік постав у простому светрі усміхненим на камеру.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Спіймали", - повідомив він.

Фолловери почали активно коментувати фотографію.

"Без бороди так іде😅 😍 😍 😍 😍 🔥";" красивий, веселий😍 😍 😍 🔥. Як красиво без бороди)🙌"; "😍красунчик"; " зловиш тут 😁 навіть розставлені пастки не допомагають 🤩 Соколів птах вільна. Як той Сокіл. Високо сиджу. Далеко дивлюся. Над просторами літаю", - зазначають вони.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також " Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину