29 липня 1981 мільйони телеглядачів у 74 країнах спостерігали за весіллям майбутнього британського короля з учителем англійської мови Діаною Спенсер. Вони одружилися під час урочистої церемонії в соборі св. Павла в присутності 2650 гостей, і цим відносинам тимчасово позаздрив весь світ, пише видання ZYCIE.NEWS

Шлюб, у якого не було шансів на виживання

Їх перший син, принц Вільям, народився в 1982 році, а другий, принц Гаррі, в 1984 році. Незабаром Княжий шлюб розпався, що викликало справжній фурор.

У серпні 1996 року, через два місяці після того, як королева Єлизавета II зажадала розлучення, принц і принцеса досягли остаточної угоди. В обмін на задовільний компроміс і збереження права проживати в Кенсінгтонському палаці і збереження титулу «принцеса Уельська» Діана відмовилася від титулу «Її Королівська Високість» і відмовилася від будь-яких прав на британський престол.

Через рік після розлучення у Діани було "зелене світло" на те, щоб продовжити і залагодити своє життя. Але 31 серпня 1997 року вона загинула разом зі своїм другом Доді Файедом в автокатастрофі в паризькому тунелі.

Сенсаційні новини. Хто кого першим зрадив?

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Поліцейське розслідування показало, що водій, який також помер, перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння і не зміг керувати автомобілем. Принцеса Діана зраджувала принцу Чарльзу до його знаменитого роману з Каміллою Паркер-Боулз, сказав поліцейський, який викриває зраду Діани. Принцеса сказала світові, що»нас троє в цьому шлюбі, тому було трохи тісно".

Давній роман Чарльза з Каміллою, нині його дружиною, герцогинею Корнуолл, вперше був розкритий в біографії в 1992 році. Аллан Пітерс, особистий охоронець принца Чарльза, сказав в ефірі CNN: "поширена думка, що принц Уельський був нестійким протягом усього свого шлюбу, і це безумовно неправда. Першою, хто збився зі шляху, була принцеса. Він повернувся до місіс Паркер-Боулз після того, як дізнався про роман принцеси Діани».