Про це він розповів у новому випуску «Прогноз» з ведучою Любовю Завальнюк.

«Грудень буде дуже спокійним і м'яким місяцем, незважаючи на те, що він починається з сонячного затемнення 14 грудня. Сонячне затемнення буде досить сприятливим, з'єднання Сонця і Меркурія в найближчій прихильності до Землі в протистоянні до чорного Місяця. Тому це затемнення випалюватиме всю нечисть і негатив», - розповів Росс.

Росс сказав, що у грудні у Стрільців з'явиться багато енергії, тому що Марс буквально з 13 числа входить у цей зодіакальний знак зодіаку. Тому приплив енергії, наголосив він, відкриття бізнесу, планів, проєктів потрібно робити у цей період. Гаряча планета Марс, повідомив він, входить до Стрільця вогняної стихії цього знаку зодіаку.

«Венера залишатиметься у Козерозі і тут будуть фінансові можливості, кохання, відновлення відносин з близькими, особливо у двадцятих числах. Тому організовуйте бізнес, відкривайте нові компанії, підписуйте дуже важливі заходи, у тому числі й фінансових властивостей, особливо в період між 13 і 18 числом», - резюмував Росс.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, астролог Влад Росс розповів, що коронавірус піде на спад у двадцятих числах.

Знай.uа писав, цифра три - це вміння слухати і чути, - астролог Розалія Романова.