Про це вони повідомили на офіційному сайті Національного Корпусу.

У публікації сказано, що Заступник директора Будинку вчених Василь Мастикаш зробив публічну заяву, у якій вибачився за цей інцидент і звинуватив організаторів вечірки в обмані та приховуванні подробиць святкування на момент підписання договору про оренду. Тим не менш, зазначено на сайті, зараз Будинок вчених, де і відбулася ця вечірка, не працює через порушення карантинних обмежень.

Водночас представники Національного Корпусу організували під Львівською міською радою протест. «Щоб унеможливити повторення таких ганебних інцидентів, як еротична вечірка блогерів у День пам’яті жертв Голодомору. Активісти передали заступнику міського голови звернення з вимогою заборонити проведення у Львові розважальних заходів у дні трагічних подій історії України», - повідомляють вони.

Тим не менш, на думку Національного Корпусу, цього всього – мало. Натомість його представники вважають, що усіх винних у цьому інциденті потрібно притягнути до відповідальності – і учасників вечірки, і тих, хто допустив це у Будинку вчених. «Окремі учасники вакханалії, яка відбувалася там 27-го числа вже отримали запрошення на допит до поліції. Надалі ми триматимемо руку на пульсі і ретельно контролюватимемо дії державних органів у цій гучній справі», - сказано у публікації.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Нацкорпус та ініціатива «Тотальний опір» провели у Києві три вишколи.

Також Знай.ua писав про те, що Нацкорпус заявив, що новостворене «Товариство ветеранів АТО» має на меті лише провладні інтереси.