МВС України показав пухнастих членів екіпажу морської. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці в соціальній мережі міністерства.

30 листопада у світі відзначають Всесвітній день домашніх тварин. На честь цього представники силових структур вирішили показати тварин, які плавають в кораблях Морської охорони Держприкордонної служби.

"У Всесвітній день домашніх улюбленців хочемо поділитися з вами цими фото 😍 Знайомтесь із нештатною частиною морських екіпажів Морська охорона Держприкордонслужби України. 🐱Корабель чи катер для прикордонних моряків – це другий дім. І тут теж має бути душевно й затишно. Як гадаєте, пухнастики із цим заданням впорались?😉",- повідомляє прес-служба МВС

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Вперше ідея виділити спеціальний день для захисту домашніх тварин з'явилася в 1931 році на Міжнародному конгресі прихильників руху на захист природи в Італії. Тоді різні зоозахисні організації повідомили, що готові організувати різні заходи для щеплення у людей відповідальності за домашніх улюбленців.

Раніше повідомляли, ходить на каву і катається по магазинах: Житомирський котик Міккі став улюбленцем українців, як живе пухнастик.

Як повідомляв Знай.ua, Харківський кіт-мем Степан підкорив серце Брітні Спірс своєю сумною мордочкою: "Кумир".

Знай.ua писав, говорить кішка стала зіркою мережі, передражнить краще папугу- "формулює пропозиції"