Людмила Балан здивувала шанувальників своєю фігурою в 63 роки. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Мама молдавського виконавця Дана Балана, якому приписують роман з українською співачкою Тіною Кароль, Людмила Балан є активною послідовницею соцмережі Instagram, де у неї вже майже 33 тисячі передплатників. При цьому величезна частина її фан-аудиторії з України, так як постійно під її фотографіями можна побачити написи російською та українською мовою.

30 Листопада Людмила Балана опублікувала фотографію в чистому полі на тлі місяця. Примітно, що жінка не посоромилася показати свої стрункі ніжки в короткій сукні.

"Місяць прекрасний тільки тоді, коли розум шукає краси, а серце любить ... Прекрасного всім місячного вечора !!! ❤ ❤ ❤ ",- повідомила вона.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фолловери засипали маму Дана Балана безліччю коментарів.

"Неймовірна 😍 😍 😍найкрасивіша❤️❤️"; " красуня!!! 🔥 🔥 🔥 😍 😍 😍 "; "Красива, талановита, енергійна!!! Залишайтеся такою багато літа 🔥🔥🔥👏👏❤️❤️❤️"; "Наша улюблена❤️ дуже сумуємо🥺"; "Краса та й годі❤️❤️❤️😍", - відзначають вони.

Нагадаємо, Наталія Могилевська розповіла про особливу зустріч: "мріяли все життя". Українська співачка Наталія Могилевська заговорила про знакову зустріч-таке буває тільки раз у житті

Як повідомляв портал "Знай.ua", Наталія Могилевська захотіла ввести локдаун: "добровільно, хоча б на 6 годин". Наталія Могилевська висунула несподівану пропозицію

Також "Знай.ua" писав, Володимир Дантес за спиною у Наді Дорофєєвої куснув зубами іншу жінку: "Кайф". Чоловік співачки Наді Дорофєєвої Володимир Дантес розповів про свій проект, перший сезон якого якраз закінчився, а також здивував несподіваним моментом.