У мережі показали розкішний кадр, на якому можна побачити дуже відомого актора Бредлі Купера і його колишню дружину Ірину Шейк. Колишню парочку можна побачити в красивих нарядах знову поруч, це викликало деякі здогади у фанатів.

Відповідну публікацію оприлюднили в акаунті "peopletalk" в Instagram.

"Ірина Шейк продовжує підігрівати чутки про возз'єднання з Бредлі Купером. Напередодні стали відомі нові подробиці їхніх стосунків. Подробиці - за посиланням в описі #ірінашейк #бредлікупер", - підписала спільний знімок відомих зірок.

Численна публіка, яка стежить за особистим життям зірок, вирішила стати на їхній бік і нагадати про те, що у Ірини і Бредлі є дитина. Фанати колишньої красивої парочки не пройшли повз і вирішили написати чимало відгуків на честь їх спільного знімка.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Леді Гага, Ірина Шейк та Бредлі Купер
Леді Гага, Ірина Шейк та Бредлі Купер

"У сенсі, батькам дівчинки не можна зустрітися і обговорити щось?", "У них спільна дитина їз бачитимуть разом ще оч довго)))", "і дочку спільну виховують заради піару...заголовки відпад...", "Що за часи?! Піар?!правда?!", "у них є дочка, це нормально", "Просто вони обидва адекватні люди і не тримають зла один на одного, а так само у них є спільне обожнювання-їх дочка", "Так то у них дитина загальний якщо що, причому тут піар.... Навіщо лізти в життя людей так нахабно ?", "Як хо-ро-шо що у них є дочка", - пишуть відгуки користувачі під знімком Бредлі Купера і Ірини Шейк.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj" колишня дружина Бредлі Купера показала своє розкішне тіло.

Нагадаємо, що Бен Афлек розповів, чому відмовився від ролі Бетмена.