У мережі показали дуже молодих і неймовірно талановитих акторів сучасного кінематографа, зірок легендарного фільму про "Людину-павука" Тома Холланда і Зендея. Молодь можна побачити на спільному знімку в розкішних нарядах.

Відповідну публікацію оприлюднили на сторінці "peopletalk" в Instagram

Фото Зендея
Фото Зендея

Дивлячись не цю зоряну парочку, просто неможливо відірвати очей. Молоді актори простою сяють перед камерами об'єктива, показую свою природну красу.

"Незважаючи на те, що Том Холланд і Зендая не вийшли разом на килимову доріжку "Золотого м'яча", пара зовсім не приховувала почуттів на самому заході", - підписали чарівний знімок Тома Холланда і Зендая.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Багатотисячні фанати милих акторів не забули про себе нагадати і залишили чимало відгуків під теплим знімком.

Том Холланд, фото: Instagram
Том Холланд, фото: Instagram

"Його образ кричить "Я Залізна Людина"", "вони будуть ідеальною сім'єю", "сподіваюся у зендайї немає нічого з шаломом", "хоч би їх не наврочили. А то нам на цей рік вистачить розставань від Джіджі і Зейна / від Шона і Каміли", "Не вірю", "приємно на них дивитися, молоді красиві", "я подумала Це Тімоті поруч", "обожнюю цю парочку", "Класні", "поруч з нею Том Холланд змужнів", "Уеу браво", "красиві", "він гарненький", - залишають коментарі користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", популярна актриса Зендея показала своє розкішне плаття з золотом.

Нагадаємо, що у мережі показали дуже милі кадри з Томом Холландом і Зендея.