Колишній спецназівець Тарас влаштовується до елітної агенції, яка надає послуги з охорони дітей заможних батьків. На бойових завданнях для Тараса було все дуже просто, та в мирному житті порозумітися із дітьми – справжнє випробування на міцність.

Тарасу необхідно не просто усунути загрозу життю дитини, а й разом із її батьками вирішити глибші проблеми, що призвели до небезпечної ситуації.

«У нас знімаються чудові актори, у тому числі й діти. Наш серіал – це вулкан, що димить, з гострих і заборонених тем…Але якщо і далі їх не помічати, то обов'язково рвоне. Наприклад, дорослі часто думають, що саме їхні проблеми найважливіші та найскладніші. Ми недооцінюємо внутрішні драми підлітків та дітей, і це породжує сумні, трагічні наслідки. Основа наших страхів та комплексів тягнеться із дитинства та юності. Біс завжди криється в «дрібницях». А ці «дрібниці» народжують майбутніх лауреатів Нобелівської премії чи майбутніх Ганнібалів Лекторів, це вже як піде…Наш серіал не про сентименти, а про справжні проблеми», - ділиться актор Євген Олійник, який зіграв у серіалі роль відважного Тараса.

детектив Дитячий охоронець
детектив Дитячий охоронець

Кожна серія розкриває емоційну історію родини, яка звернулася до агенції. Щоб урятувати свого чергового підопічного, Тарасу доводиться розгадати заплутану сімейну таємницю. У цій справі йому допомагають винахідливі компаньйони, в особі імпозантного Віктора (Андрія Федінчика) та чарівної дівчини Лади (Анни Гуляєвої).

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«Віктор любить розкіш та багатство, залежний від грошей, він і особисте життя своє не будував, через те що всі ресурси та сили кинув на облаштування свого комфорту. При цьому Віктор професіонал своєї справи. Хоча він здебільшого лише дає команди і сидить в офісі в дорогих піджаках, мій персонаж іноді приєднується до виконання завдань», - розповідає актор Андрій Федінчик про свою роль у серіалі «Дитячий охоронець».

детектив Дитячий охоронець
детектив Дитячий охоронець

Любовний трикутник, глибокі переживання і таємниці, що ретельно охороняються, приводять до несподіваних висновків. Яскрава пара поліцейських – капітан Мурза та молодший лейтенант Вася не дають розслабитися Тарасу, ускладнюючи йому роботу. Але в результаті самі ж потрапляють у курйозні історії.

«Мій герой дуже кумедний. Весь час намагається вислужитись перед начальством, отримати чергову «зірочку», але майже нічого не виходить. Мурза дуже простий, і мені він подобається своєю незлобивістю. Мені Мурза нагадує чимось героя одного з найулюбленіших фільмів дитинства – «Жандарми» з Луї де Фюнесом у головній ролі. Щось французьке у моєму героєві є також», - розповів актор Костянтин Корецький, який зіграв роль Мурзи.

Серіал розпочали знімати влітку в Києві. Спеціально для зйомок побудували наметовий табір та сільський ярмарок. Також серед локацій, у яких застають пригоди головних героїв: Жовтневий палац, спортивні манежі, комплекси, університети, школи, ліцеї, шикарні приватні будинки, закрита база списаних суден та інше. За сюжетом, сильний характер демонструють не тільки чоловіки, а і тендітні жінки. На майданчику акторка Анна Гуляєва продемонструвала свої бойові навички.

детектив Дитячий охоронець
детектив Дитячий охоронець

«Моя Лада гарна, впевнена в собі, дуже смілива та рішуча. Знає, які ставити перед собою цілі, і як їх досягати. У моєї героїні є певна таємниця, через яку вона потрапила до непростої життєвої ситуації. Цей серіал, як на мене, відображає наш менталітет. Дуже вдалий сюжет, який буде цікавим великій аудиторії, у тому числі й дітям. Там є все: комедія, елементи детективу, кохання і навіть стрілянина для тих, хто любить бойовики», - ділиться Анна Гуляєва.

У серіалі знялися сотні талановитих дітей, серед яких справжні бойскаути, гімнастки, танцівниці та інші юні обдарування. Наймолодшому акторові було 3 місяці. У кадрі також з'явилися зірки українського кіно та телебачення: Ірма Вітовська, Лілія Ребрик, Дядя Жора, Олексій Суханов, Костянтин Данилюк, Тімур Асланов, Олена Курта, Андрій Дебрін, Наталія Бережна, Аня Гресь, Максим Самчик та багато інших.

«На мій погляд, цей серіал буде цікавий для сімейного перегляду. Закручений сюжет, екстремальні і, часом, кумедні ситуації. Проект несе соціальну місію. Можу порівняти серіал із гарною книгою з того, як поводитися зі своїми дітьми-підлітками батькам. Сьогодні ми часто не можемо приділяти достатньо часу нашим дітям. Моїй героїні здається, що все під контролем, але це абсолютно не так. Тому з'являється необхідність допомоги таких міцних хлопців, як Тарас», - ділиться актриса Ірма Вітовська, яка знялася у серіалі «Дитячий охоронець».