Поки всі українці чекають на фінал другого сезону шоу "Холостячка" із Златою Огневич і думають, кого вона обере Дмитра Шевченка, Рому Свечкоренка або Андрія Задворного, в цей час фіналіст першого сезону шоу з Ксенією Мішиною приміряє нову машинку.

Олексій Тригубенко полюбився багатьом українцям і вони були страшенно розчаровані тим, що зірка серіалу "Кріпосна" обрала Олександра Еллерта (з яким вже встигла розійтись). Але сам Олексій страждав недовго, швидко став на ноги, розвинув бізнес і навіть встиг зібрати машину своєї мрії.

Олексій Тригубенко, instagram.com/aleksey_trygubenko
Олексій Тригубенко, instagram.com/aleksey_trygubenko

"Маленька готова! Мріяв з універу про цю машину! Хотів саме в білому кольорі і дводверну. Коли вона приїхала, у нас було сильне завантаження на станціях і я вирішив не запускати машину в роботу, щоб швидше видати авто клієнтам і вкластися в терміни. Коли взялися за мою і почали збирати, щоб підготувати до фарбування, мені не сподобалося одна деталь і я вирішив замовити нові запчастини. На це пішло ще 3 тижні." - ділиться Фіналіст Холостячки.

Далі пішов конфлікт зі станцією, яка стала погано виконувати свою роботу. Поки давали по одній машині в роботу, все було добре, коли завантажили десятьма - почалися проблеми. Ця історія збільшила термін ремонту ще на півтора місяці. Новим підрядникам довелося розгрібати гору запчастин, які були просто кинуті в одну коробку.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"По цифрах:
Купили на аукціоні 12703$
Доставка суша 355$
Доставка море 750$
Страховка 254$
Митниця 4850$
Брокер експедитор 786$
Ремонт 8500$
Сертифікація 230$
Постановка на облік 600$
Разом 29 028$

Сказати, що я сильно заощадив, не можу, але привіз саме таку машину, яку хотів, а не вибирав, що є в наявності на вторинному ринку."

У коментарях українці вітають Льошу від щирого серця:

"Мої вітання!!! Я теж тепер на Ауді", "Майже подарунок собі на др", "Классна дуже люблю Ауді. Хоч у нас електро машина", "Вітаю, Вас з покупкою і здійсненням мрії", "Витрачений час того коштував, машина🔥"...

Нагадаємо, що Олександр Еллерт розірвав усі стосунки з Ксенією Мішиною.

Раніше ми повідомляли, що Григорій Решетник відправив Злату Огневич в Африку перед фіналом "Холостячки".