Відомий український співак Макс Барських частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями або відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 1,2 мільйонів чоловік.

Зовсім недавно Виконавець приголомшив зміною іміджу, вважаючи, що відвертість - це привілей в нинішній час. Він вирішив вибрати можливість ділитися думками, формуючи творчість, вести більше діалогів і менше проводити часу в соціальних мережах.

Максим Барських. Фото: Караван Історій.
Максим Барських. Фото: Караван Історій.
Максим Барських. Фото: Караван Історій.

Макс Барських погодився на експеримент для соціального проекту, пов'язаного з насильством, і прикрасив обкладинку Marie Claire Україна. Артист розповів про власний досвід. За його словами, це відбувалося через безлад в кімнаті, через погані оцінки в школі. І особливого приводу не потрібно було шукати. Для нього подібне здавалося чимось незвичним і дивним.

"Така нездорова пострадянська традиція, яка передавалася з покоління в покоління. Вже набагато пізніше я зрозумів, що це ненормально. Ненормально, коли батьки б'ються, принижують один одного, коли ремінь або стусани стають вагомим аргументом у вихованні дитини. Ненормально, коли оточуючі бачать це, але закривають очі і замовчують, тому що це "не їхня справа", - заявляє він з новою зачіскою.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Макс Барських, фото з Instagram
Макс Барських, фото з Instagram

Він вважає, що в сучасному світі не можна згадувати про фразу "б'є - значить любить". Бо це справжнісіньке насильство.

"Дуже красиво з цією зачіскою😍", "Це дуже красиво", "Твій образ🔥, Макс. є люди, які несуть певний магнетизм", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, подруга Макса Барських Міша Романова з "ВІА Гри" змінилася до невпізнання: "Обличчя перекроїла"

Як повідомляв "Знай.ua", Макс Барських розповів Каті Осадчій про польоти в космос: "Обожнюю подорожувати"

Знай.ua писав, сильні і успішні: Кличко, Дзідзьо, Позитив, Беленюк і ще 6 найзавидніших холостяків України