У соціальній мережі публіку розчулили дуже теплим знімком за участю канадсько-американського актора і кінопродюсера, зірки фільму "Дедпул" Райана Рейнольдса і його коханої Блейк Лайвлі. Зоряну парочку можна побачити на прогулянці в Нью-Йорку.

Відповідний пост продемонстрували на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Райан Рейнольдс і Блейк Лайвлі на прогулянці в Нью-Йорку як ми обожнюємо цю пару! #райанрейнольдс #блейклайвлі", - підписали теплий знімок за участю зіркової сім'ї.

Варто відзначити, що Райан Рейнольдс і Блейк Лайвлі дуже добре виглядають. Вони не тільки відомі актори, але і дуже привабливі люди. Мільйони фанатів по всьому світу спостерігають за їх сімейним життям. Шанувальники не забули про себе нагадати і залишили чимало відгуків під фотографією.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Райан Рейнольдс і Блейк Лайвлі
Райан Рейнольдс і Блейк Лайвлі

"Одна з кращих пар серед американських знаменитостей", "якщо ,не дай Бог ,ця пара коли - небудь розійдеться, то я перестану вірити в любов", "Не розумію , наші блогери які зараз там ходять в куртках шапках, а зірки одягнені по весні", "Класні", "Блейк це бенджамін батон,молодіє на очах", "Тільки сьогодні подивилася з нею фільм мілина) кльова вона", "Вони дуже кльові", "Був Райан Рейнольдс, став Юрій Шевчук", "Є ті, кого ви не обожнюєте?", "Я теж обожнюю", "суперські!", - пишуть відгуки заворожені користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали Скарлет Йохансон після пологів.

Нагадаємо, що у мережі показали зірок, які відмовилися від алкоголю.

Також портал "Znaj" писав, у мережі показали нового чоловіка Скарлет Йохансон.