У соціальній мережі показали досить кумедний знімок з легендарною артисткою і актрисою з Барбадосу Ріанною і її коханим чоловіком. Зірок можна побачити в щоденному одязі на вулиці в Нью-Йорку.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «peopletalk» в Instagram.

Якщо звернути увагу на зоряну пару, то можна трохи здивуватися. Однак, багато фанатів вже звикли до таких образів знаменитої співачки.

"Ріанна і A$AP Rocky на вулицях Нью-Йорка подобається пара? #Ріанна #asaprocky", - підписали фотографію в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Варто відзначити, що багато людей вважають, що у Ріанни зовсім немає смаку. Дивлячись на її наряд на фотографії, можна зрозуміти, що вони мають рацію.

Ріанна і A$AP Rocky, фото: Instagram
Ріанна і A$AP Rocky, фото: Instagram

"Просто береш і одягаєш що перше на очі попалося, і вуаля - ти стиль", "Доча, Одягни колготки! Все відморозиш, до чортової матері !", "З Кендалл він краще набагато виглядав", "їх стиль взагалі не розумію,не можна нормальний одяг надіти,купа грошей,і ніяк не можуть повноцінний одяг натягнути на себе", "він одягається краще, ніж вона", "вагітністю тут навіть не пахне", "виглядає як її син", "що з ногами, чому різні?", "прикидайтеся, у Брітні по-моєму такі ж чоботи червоні", "Батя)", "Моднявка", "Сутенер веде свою працівницю до клієнта", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали, як Ріанна без ліфчика отримувала нагороду.

Нагадаємо, що фанати вважають, що Ріанна вагітна.

Також портал "Znaj" писав, Ріанна показала соковиті форми в нижній білизні.