Український виконавець, учасник шоу "Голос країни" і улюблений зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян не є активним користувачем соцмережі Instagram, але іноді все ж балує віддану армію шанувальників яскравими публікаціями.

Цього разу Арсен Мірзоян знову похвалився фанатам своїми успіхами в спорті і показав результат останньої пробіжки - 3 кілометри всього за 18 хвилин. Як відомо, артист любить активний спосіб життя і регулярно займається різною спортивною діяльністю, а також не втомлюється демонструвати свої досягнення в соцмережі.

Скріншот з Instagram, Арсен Мірзоян
Скріншот з Instagram, Арсен Мірзоян

Також співак похвалився кулінарними здібностями своєї коханої дружини Антоніни Матвієнко. Артистка приготувала для нього апетитний оселедець під шубою, фото якої він показав всім фанатам.

"Від коханої з любов‘ю - сама корисна їжа - чисте здоров‘я! @tonya_matvienko ❤️👌 для цієї зими сама правильна шуба :)" - написав Арсен Мірзяон.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Скріншот з коментарів, instagram.com/arsen_mirzoian/
Скріншот з коментарів, instagram.com/arsen_mirzoian/

Скріншот з коментарів, instagram.com/arsen_mirzoian/
Скріншот з коментарів, instagram.com/arsen_mirzoian/

Раніше ми писали про те, що Арсен Мірзоян показав, як снідає без Тоні Матвієнко: "Сам себе не з'їсть"

Нагадаємо, донька Ніни Матвієнко Тоня розкрила правду про розлучення матері після 40 років подружнього життя: "Втомилися, хочуть самі пожити"

Як повідомляв Знай.uа, Тоню Матвієнко нагородили "Знаком пошани", але українці в подиві: "А за які заслуги?"

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян до сліз зворушився через доньку, яка пішла по стопах бабусі Ніни Матвієнко: "Маленьке диво"