Сергій Танчинець розповіла Каті Осадчій про взаємини з Тіною Кароль. Відповідне відео з'явилося на ютуб-порталі "Світське життя".

Соліст групи "Беz обмежень" виступив на концерті групи Скай, а також дав коментар Каті Осадчій. Телеведуча програми" Світське життя " запитала Сергія Танчинця про те, з якими виконавцями були в планах у його колективу. Тоді він згадав про Тіну Кароль.

" ні на кого не ображений, була у нас розмова з Тіною Кароль. Їй не підійшла емоційно пісня. Вона замість цього запропонувала знятися в кліпі до цієї пісні. Пісня"Липень". Але ми не встигли на неї зняти кліп, почали займатися іншими піснями. Тому наш дует з Тіною Кароль, напевно, ще попереду", - зазначив він.

Сергій Танчинець, фото: канал "Україна"
Сергій Танчинець, фото: канал "Україна"

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Також Сергій Танчинець розповів, що хотів би Фіт з "Океаном Ельзи", групою"Бумбокс", Олегом Винником і багатьма іншими виконавцями.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство. Знаменитість виховує сина разом зі своїм чоловіком російським співаком Владом Топаловим.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua " писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину.