Російська співачка Марина Абросімова (в дівоцтві Максимова), більш відома під сценічним ім'ям МакЅим, після важкої хвороби знову радує своїх фанатів поверненням до активного життя. Про це стало відомо завдяки її новій публікації в мережі Instagram.

На фото співачка, яка встигла дуже сильно схуднути після перенесеного коронавірусу, у своїй ванній кімнаті. Вона збирається на прогулянку в білосніжному костюмі, доповненому чорною футболкою і такого ж кольору поясом.

"Гарного робочого тижня", - підписала вона свій знімок.

Скрін, Instagram МакЅим
Скрін, Instagram МакЅим

Шанувальники із захопленням відреагували на новий знімок своєї улюблениці.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Марина, ви дуже красива дівчина ... спасибі за нові красиві фотографії... Я дуже чекаю ваш виступ на "Золотий грамофон"...", "Ділова леді", "Красуня!!! Чудово виглядаєш, тобі теж хорошого робочого тижня. Здоров'я і якнайшвидшого одужання", - відзначають її шанувальники.

"І тобі днів прекрасних, рідненька наша. Ти така красива, так ніжна. Ти в думках і в серці завжди. У відображенні кожного дня бачу і чую лише тебе", "Спасибі, Марина Сергіївна. І Вам плідного творчого тижня. Виглядаєте стильно", "Мариночка! Худенька яка! Тобі до речі дуже йде! Люблю тебя. Здоров'я тобі і любові, Сонце», - додають в коментарях.

Нагадаємо, Наталія Могилевська після дієти ошелешила стрункою фігурою в костюмі: "Боже, шикарна"

Як повідомляв портал Знай.ua, МакЅим екстремально змінила зовнішність і видалила старі фото.