У мережі розмістили досить цікавий пост, в якому повідомили про те, що Forbes представив топ-100 найвпливовіших жінок світу в 2021 році. Цей список очолила колишня дружина легендарного Джеффа Безоса Маккензі Скотт.

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «peopletalk» Instagram.

"Forbes представив топ - 100 найвпливовіших жінок світу в 2021 році. Список очолила письменниця і колишня дружина засновника Amazon Джеффа Безоса Маккензі Скотт. Подробиці - за посиланням в описі #маккензіскотт", - прокоментований пост в соціальній мережі.

Люди, що стежать за новинами, не відразу зрозуміли, в чому заслуга Маккензі Скотт. Багато людей досить негативно поставилися до цієї новини і написали, що це просто заслуга колишнього чоловіка, а не його колишньої дружини.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Джефф Безос з колишньою Маккензі Скотт
Джефф Безос з колишньою Маккензі Скотт

"Коли справа заходить про впливових жінок, поруч обов'язково приписують їх чоловіків колишніх або справжніх)", "маячня, вона може найбагатша, але не впливова, найвпливовіша напевно королева Англії, Меркель і тд", "Просто вдало вийшла заміж тітка, причому тут її впливовість і в чому вона проявляється???", "Хто б міг подумати!", "Звичайно впливова з такими то грошима, добре було б,якщо всі вони впливали на зупинку всяких хвороб,наприклад, коронавірус", "тільки таким чином жінка може стати "впливовою", сумно...",- залишають відгуки обурені люди.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що Джефф Безос розповів, як люди будуть жити в космосі.