У соціальній мережі розмістили дуже цікавий пост, в якому повідомляється про те, що зовсім скоро буде екранізований новий фільм легендарного кінорежисера Гая Річі. Варто відзначити, що в головну роль в цьому фільмі буде грати всіма улюблений британський актор Джейсон Стейтем.

Відповідну публікацію оприлюднили на сторінці "peopletalk" в Instagram.

Ні для кого не секрет, що дуже багато фільмів Гая Річі підкорили сотні мільйонів сердець по всьому світу. Дуже багато людей вже з нетерпінням чекають прем'єри, щоб побачити цей шедевр.

Стейтем, фото: Getty Images
Стейтем, фото: Getty Images

"У мережі з'явилися кадри нового фільму Гая Річі "Операція "Фортуна"", а вже завтра вийде офіційний трейлер! Чекаєте? Який ваш улюблений фільм Гая Річі? # гайричі", - підписали публікацію про новий фільм.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Багатотисячна публіка, яка дізналася про цю новину, вирішила не мовчати і написала свої думки з цього приводу.

Джейсон Стейтем
Джейсон Стейтем

"Карти гроші два стволи, великий куш, Рок-н-рольщик, Револьвер, Меч короля Артура, Джентльмени", "Вовка, бункер, два стволи", "у мене багато добірок серіалів на будь-який смак", "Сп.здили.", "Шерлок Холмс", "Ураааааа", "актори такі класні зібрані разом !! Сподіваюся і фільм вийде хороший", "великий куш", "будь де Стейтем", "коли прем'єра ??", "У Гая походу ще один улюбленець з'явився в особі британського граймера", "у нього раз на раз не доводиться. Але хочеться вірити в краще", "Sherlock Holmes", - залишають відгуки фанати відомого кінорежисер.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали знімок з молодим Джейсоном Стейтеном.

Нагадаємо, що в мережі показали, як Джейсон Стейтем гуляє з сином і ланцюгом.